14.11.2018 г., 8:37 ч.

Ден с теб 

  Поезия » Любовна, Бели стихове, Свободен стих
638 0 0

В дъждовните дни, 

усмихнат бъди.

 

Стопли ме ти,

до мен бъди.

 

Сгуши се в мен

в този студен ден. 

 

Ръце протегни,

затвори очи...

 

До мен си сега,

до мен остани.

© Gergana Bojkova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??