Ден след ден
поздравява ме мило тя,
като десетки други
с усмивка, като заора.
Ден след ден
по нея линея безнадежно.
Любовта ми изгоена
цедеше живота ми безбрежно!
Пред нея сърцето си разкрих
в стихове любовта и подарих.
Мило усмиха ми се тя... и
отиде си без вина.
Ден сле ден
поздравява ме мило тя.
Като десетки други
с усмивка, като зора...
© Васил Todos los derechos reservados