14.04.2018 г., 0:50 ч.

Ден след ден... 

  Поезия » Любовна
696 1 2

Ден след ден

поздравява ме мило тя,

като десетки други

с усмивка, като заора.

 

Ден след ден

по нея линея безнадежно.

Любовта ми изгоена

цедеше живота ми безбрежно!

 

Пред нея сърцето си разкрих

в стихове любовта и подарих.

Мило усмиха ми се тя... и

отиде си без вина.

 

Ден сле ден

поздравява ме мило тя.

Като десетки други

с усмивка, като зора...

© Васил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??