Ден след ден и нощ след нощ
живота продължава
и ти разбираш, че си все по-прост
в тялото, което остарява,
за да останеш пак едно дете,
родило се от светлината,
дошло познание да събере
и да се върне в своя дом на светлината.
© Росица Димова Todos los derechos reservados