16 янв. 2013 г., 11:24

Ден след ден и нощ след нощ 

  Поэзия » Философская
496 0 1

Ден след ден и нощ след нощ

живота продължава

и ти разбираш, че си все по-прост

в тялото, което остарява,

за да останеш пак едно дете,

родило се от светлината,

дошло познание да събере

и да се върне в своя дом на светлината.

© Росица Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ако може "По-прост " да се замени с нещо друго...например с "Гост" Инъче стиха ми харесва!
Предложения
: ??:??