Ден след ден времето минава,
а от любовта ни нищо не остана.
Душата ми тегне, сърцето ме стяга,
Тишината между нас ме подлудява.
Ден след ден дните ми се сливат,
една във друга нощите преливат.
Душата ми тегне, сърцето ме стяга,
студенината между нас ме съкрушава.
© Dani Ros Todos los derechos reservados