1 ago 2009, 23:42

Деня ми озари 

  Poesía » Otra
472 0 0




Слагаш ме да спя в нощта,
пееш ми приспивна песничка,

решиш ми косата всяка нощ.

Била си винаги до мен

в лош и във добър момент.

Вечно ще те обичам аз.

Колко хубави неща са останали назад,

защото си била до мене ти?

Колко много аз греших

и грешките ми ти прости?

Избърса моите сълзи.

 

С усмивката си ме дари
и деня ми озари.

Даде ми живот, благодаря!

Днес разделяме се с теб,

моля те, мамо, не плачи!

Ще се върна някой ден!

© Габриела Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??