9 dic 2008, 14:39

"... денят ми започва назад" 

  Poesía
584 0 6
 

*** 

Не те искам в моя свят!

Празен е,

страшен

и тъжен...

Денят ми започва назад

и се завръща сутрин

небуден...

 

Неканен си!

 

В залостени

прозорци

светлина пречупва

тишината

и раздират

взора

тъмни облаци,

напиращи

да разрушат

стената.

 

***

Не чукай!

Няма да отворя!

 ***

Тук е тясно за двама...

 

08.12.08

Пловдив

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??