***
Не те искам в моя свят!
Празен е,
страшен
и тъжен...
Денят ми започва назад
и се завръща сутрин
небуден...
Неканен си!
В залостени
прозорци
светлина пречупва
тишината
и раздират
взора
тъмни облаци,
напиращи
да разрушат
стената.
***
Не чукай!
Няма да отворя!
***
Тук е тясно за двама...
08.12.08
Пловдив
© Бехрин Все права защищены