Дано те видя по-скоро!
Едва ли ще сме насаме.
Празни са душата и сърцето...
Разбираш ме, поне.
Един единствен твой поглед
Стопля ме.
Измъчвам се от това, че си чужд
Яд ме е, но съм безсилна.
22.10.2008 г.
© Силвия Герджикова Todos los derechos reservados