23.10.2008 г., 20:17 ч.

Депресия 

  Поезия » Любовна
1032 1 4

Дано те видя по-скоро!

Едва ли ще сме насаме.

Празни са душата и сърцето...

Разбираш ме, поне.

Един единствен твой поглед

Стопля ме.

Измъчвам се от това, че си чужд

Яд ме е, но съм безсилна.

 

22.10.2008 г.

 

 

© Силвия Герджикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??