ДЕРТ
Нявга бях красавиц - Лендилон!
Айшетата са лепиха пу мене -
га возих гражданята със файтон -
ини таквиз, чарвисъни, стъкмени...
И немаше по-рано саликон.
Сичкуту си беши саму месу.
Аз па бях отдоле като кон:
секса беши кату чалга лесен.
Днес обачи, те тука, отпред,
двети зъби изубще ги няма.
Ни са смея, щото ми е дерт -
не уста са утваря, ами яма.
Заболекара одеве ми каза:
"Ша ти тура зъби порцелани!"
Рекох: "Заболекаре, аха!
Като крадна жица и ша стани."
15. 7. 2006 г.
Добрич
© Румен Ченков Todos los derechos reservados