15 июл. 2006 г., 21:18

ДЕРТ 

  Поэзия
886 0 11

ДЕРТ


Нявга бях красавиц - Лендилон!

Айшетата са лепиха пу мене -

га возих гражданята със файтон -

ини таквиз, чарвисъни, стъкмени...


И немаше по-рано саликон.

Сичкуту си беши саму месу.

Аз па бях отдоле като кон:

секса беши кату чалга лесен.


Днес обачи, те тука, отпред,

двети зъби изубще ги няма.

Ни са смея, щото ми е дерт -

не уста са утваря, ами яма.


Заболекара одеве ми каза:

"Ша ти тура зъби порцелани!"

Рекох: "Заболекаре, аха!

Като крадна жица и ша стани."

15. 7. 2006 г.

Добрич
 

© Румен Ченков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??