6 abr 2007, 9:40

дете 

  Poesía
901 0 2
 

Порасна ти дете, от малко мамино синче,

в голямо палаво момче.

Че ме ядосваш, аз не крия,

ала любовта към теб е като магия.

С поглед чист ме погледни

и прошката ми приеми.

За това са майките, бащите,

да вразумяват у вас главите.

Играй безгрижно ти на воля,

но знай, че на Бога аз се моля,

здраве, щастие, късмет

да цари по пътя ти навред.

Запомни, че в живота беден и суров,

рамо ще съм ти аз до гроб.

© Сия Банкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Сия ето това е, мисля че си открила себе си в това стихотворение.
    поздрав продължавай напред
  • Така е,благодаря ти,но аз съм много емоционален човек и всичко на момента го правя....може греша за това...хубав ден ти желая.
Propuestas
: ??:??