Порасна ти дете, от малко мамино синче,
в голямо палаво момче.
Че ме ядосваш, аз не крия,
ала любовта към теб е като магия.
С поглед чист ме погледни
и прошката ми приеми.
За това са майките, бащите,
да вразумяват у вас главите.
Играй безгрижно ти на воля,
но знай, че на Бога аз се моля,
здраве, щастие, късмет
да цари по пътя ти навред.
Запомни, че в живота беден и суров,
рамо ще съм ти аз до гроб.
© Сия Банкина All rights reserved.
поздрав продължавай напред