24 ene 2010, 22:40  

Четирилистна съм 

  Poesía » Versos blancos
1257 0 4

Като късна река

денят отминава.

В мисли за желано                                     

и сбъднато вече.

 

Крача -

по паветата бели,

търся надеждата.

 

В една детелина

откривам себе си.

 

© Ава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??