Jan 24, 2010, 10:40 PM  

Четирилистна съм 

  Poetry » White poetry
1254 0 4

Като късна река

денят отминава.

В мисли за желано                                     

и сбъднато вече.

 

Крача -

по паветата бели,

търся надеждата.

 

В една детелина

откривам себе си.

 

© Ава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??