1 jun 2014, 21:37

Детски празник 

  Poesía
362 0 2

              Детски празник



Днес е празник на децата,

те са нашите цветя,

с много радост пълнят ни душата,

правят ни добър деня.


Звездици светят им в очите,

гласчета имат като меден звън,

смехът им като ручей бистър

сега разнася се навън.


Усмивките им топли, нежни,

огряват като хиляди слънца,

сякаш цялата вселена

побира се в техните сърца.


Нека всеки ден да бъде празник

за тези малки слънчица,

те са нашия подарък,

надежда светла на света.

 

 

 

© Пламена Владимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хубаво и мило стихо!

    "Нека всеки ден е празник."

    Поздрав, Пламена!
  • "Нека всеки ден да бъде празник
    за тези малки слънчица,
    те са нашия подарък,
    надежда светла на света."

    АМИН!!!
Propuestas
: ??:??