Детски празник
Днес е празник на децата,
те са нашите цветя,
с много радост пълнят ни душата,
правят ни добър деня.
Звездици светят им в очите,
гласчета имат като меден звън,
смехът им като ручей бистър
сега разнася се навън.
Усмивките им топли, нежни,
огряват като хиляди слънца,
сякаш цялата вселена
побира се в техните сърца.
Нека всеки ден да бъде празник
за тези малки слънчица,
те са нашия подарък,
надежда светла на света.
© Пламена Владимирова All rights reserved.
"Нека всеки ден е празник."
Поздрав, Пламена!