27 may 2007, 9:15

Детско стихче за обяд 

  Poesía
952 0 3
Красивите объркани представи
(объркани до степен на разврат)
влиаят зле на моите прояви
затваряйки ме в гаден кръговрат...

От тях не мога да намеря
дори секунда свобода,
весело да се посмея,
че исках с нея да умра!

© Николай Драгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??