May 27, 2007, 9:15 AM

Детско стихче за обяд 

  Poetry
953 0 3
Красивите объркани представи
(объркани до степен на разврат)
влиаят зле на моите прояви
затваряйки ме в гаден кръговрат...

От тях не мога да намеря
дори секунда свобода,
весело да се посмея,
че исках с нея да умра!

© Николай Драгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??