27.05.2007 г., 9:15 ч.

Детско стихче за обяд 

  Поезия
946 0 3
Красивите объркани представи
(объркани до степен на разврат)
влиаят зле на моите прояви
затваряйки ме в гаден кръговрат...

От тях не мога да намеря
дори секунда свобода,
весело да се посмея,
че исках с нея да умра!

© Николай Драгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??