10 oct 2014, 11:52

Детство 

  Poesía » Filosófica
466 0 1

не бе живот
не бе и мъка
не бе и щастие
в детските ми очи
проплакано детство
то все още е там
никой не го вижда
или чувства
то е там и чака
теб
твоите детски
и жалки демони

© Мъченик на Изкуството Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Брр, досега за трети път се натъквам на демони! Ама, то днес било 10.10., ахаа!
Propuestas
: ??:??