10.10.2014 г., 11:52 ч.

Детство 

  Поезия » Философска
464 0 1

не бе живот
не бе и мъка
не бе и щастие
в детските ми очи
проплакано детство
то все още е там
никой не го вижда
или чувства
то е там и чака
теб
твоите детски
и жалки демони

© Мъченик на Изкуството Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Брр, досега за трети път се натъквам на демони! Ама, то днес било 10.10., ахаа!
Предложения
: ??:??