Детството ни бързичко отлита,
неусетно сме пораснали и времето не пита.
Миговете ценни няма как да върнем,
само спомените за тях можем да прегърнем.
Нищичко, обаче тук не свършва...
Всеки от нас все още белите си извършва.
В играта на живота сме заели главни роли
и играем до последно, всеки ден със сили нови.
Макар и пораснали, живеят в нас още децата,
по- страшно ще бъде, ако изгубим искрата...
Детството е магия, а не години и рождена дата,
то е чувство, загнездено дълбоко в душата!
© Todos los derechos reservados