2.06.2018 г., 0:47 ч.

Детство 

  Поезия » Свободен стих
297 0 0

Детството ни бързичко отлита,

неусетно сме пораснали и времето не пита.

Миговете ценни няма как да върнем,

само спомените за тях можем да прегърнем.

Нищичко, обаче тук не свършва...

Всеки от нас все още белите си извършва.

В играта на живота сме заели главни роли

и играем до последно, всеки ден със сили нови.

Макар и пораснали, живеят в нас още децата, 

по- страшно ще бъде, ако изгубим искрата...

Детството е магия, а не години и рождена дата,

то е чувство, загнездено дълбоко в душата! 

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??