23 feb 2008, 16:05

Детство мое 

  Poesía » Para niños
729 0 4

В този късен час
плаче един детски глас.
С очи насълзени
и с ръце, посинени
от нечий хвърлен бой,
страда детската душа.

За една прегръдка,
тъй човешка, мечтае
човешкото сърце...

В светлата зора
един цветен стрък
зарадва невиното личице.
Но усмивката красива,
тъй бързо си отива...


 

П. п: Това е нещо като разказ за детството ми...

© Вили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??