26 jun 2006, 15:41

Детство остани! 

  Poesía
621 0 2

Все още те усещам вътре в мене,
макар и да не си личи...
Ти беше спътник мой в игрите,
и пак те моля,остани!

Направи така,че вечно да съм малка,
да няма трудности и грижи,
а всеки ден по стръмната пързалка,
да се спускам аз със всички сили!

Моля те,не си отивай,
дай ми още само миг,
върни ми вечерите сладки,
изпълнени с вълшебен вик...

Кажи,къде останаха игрите,
дали са някъде далеч,
не искам аз да ги забравям,
остави ги да живеят вътре в мен!

Спомените вечно ще живеят,
спомени преминали в игра,
спомени изпълнени със сила,
припомняни с носталгия една!

Детство мое моля те не бягай,
копнея толкова за теб,
пак те моля с всички сили:

ДЕТСТВО ОСТАНИ ПРИ МЕН!!!

© Катерина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Твоят стих ми припомни и една песничка:
    " Къде ми са детските книжки..."
    Хубаво е човек да си спомня онези безгрижни години!!!
    Поздрави за стиха!!!
  • Нежно!
    Запази го в спомените си.
    В реалостта -няма как да стане)
    Хареса ми
Propuestas
: ??:??