23 feb 2012, 14:28

Девет стрели 

  Poesía
590 0 2

Като крадец във мене се промъкна.
Без милост всичко ми отне.
И макар да стъпваше на пръсти,
усетих как открадна моите криле.
Ограби всичко - обич и мечти.
Съзнателно изгубих себе си.
Почувствах се сива и пуста.
Видях се отстрани.
Бях неподвижна, наранена,
пронизана с девет стрели.
Болката за ръка ме държеше
и тръгнах да събирам себе си.

© Зорница Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??