Feb 23, 2012, 2:28 PM

Девет стрели 

  Poetry
594 0 2

Като крадец във мене се промъкна.
Без милост всичко ми отне.
И макар да стъпваше на пръсти,
усетих как открадна моите криле.
Ограби всичко - обич и мечти.
Съзнателно изгубих себе си.
Почувствах се сива и пуста.
Видях се отстрани.
Бях неподвижна, наранена,
пронизана с девет стрели.
Болката за ръка ме държеше
и тръгнах да събирам себе си.

© Зорница Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??