10 oct 2017, 11:10

Девойко чудна 

  Poesía » De amor
571 0 0

О, девойко чудна,

моята душа ти озари,

що в безсъница бе будна

и мир мечтан ми ти дари.

 

Болката от спомени печални,

що изтерзаха душа ранена,

що ми бяха тъй омразни,

изчезна, че ти за мене си родена!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??