Oct 10, 2017, 11:10 AM

Девойко чудна 

  Poetry » Love
600 0 0

О, девойко чудна,

моята душа ти озари,

що в безсъница бе будна

и мир мечтан ми ти дари.

 

Болката от спомени печални,

що изтерзаха душа ранена,

що ми бяха тъй омразни,

изчезна, че ти за мене си родена!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??