11 oct 2016, 16:44

*** 

  Poesía
276 1 0

Какво ми пука,

дявол да го вземе,

от мимолетната ни

хорска глупост

и от жестоката игра,

наречена живот,

та аз съм само

купчина случайни атоми,

поели вечния си път

през нищото.

Но щом за миг

дошъл съм тук

на този свят,

ще искам

малко щастие.

© Камен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??