11 окт. 2016 г., 16:44

*** 

  Поэзия
277 1 0

Какво ми пука,

дявол да го вземе,

от мимолетната ни

хорска глупост

и от жестоката игра,

наречена живот,

та аз съм само

купчина случайни атоми,

поели вечния си път

през нищото.

Но щом за миг

дошъл съм тук

на този свят,

ще искам

малко щастие.

© Камен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??