Oct 11, 2016, 4:44 PM

*** 

  Poetry
278 1 0

Какво ми пука,

дявол да го вземе,

от мимолетната ни

хорска глупост

и от жестоката игра,

наречена живот,

та аз съм само

купчина случайни атоми,

поели вечния си път

през нищото.

Но щом за миг

дошъл съм тук

на този свят,

ще искам

малко щастие.

© Камен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??