26 sept 2014, 7:39

Диагноза 

  Poesía » De humor
378 0 0

                                        Диагноза

 

                         Ако се хванете, че се смеете от нищо

                         значи Ви има нещо!?!

 

                                        Констатация

 

                        Може би и Вие сте забелязали това

                        Вицовете, колкото и да са мръсни

                        се разнасят от уста на уста!

 

                                        Препоръка

                       Горе главата - макар да е празна,

                       спокойно, болестта не е заразна!!!

© Ганчо Пенев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??