15 abr 2008, 20:07

Диагноза 

  Poesía
513 0 1
            Диагноза


Мъгла и студено -
есен.
Умиращ сезон
или сезон за умиране.
Есен -
сезон за самотници,
болни от лято.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??