Apr 15, 2008, 8:07 PM

Диагноза 

  Poetry
537 0 1
            Диагноза


Мъгла и студено -
есен.
Умиращ сезон
или сезон за умиране.
Есен -
сезон за самотници,
болни от лято.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??