21 feb 2020, 10:00

Диана 

  Poesía » Otra
502 0 0

Тя е малка и красива,
Тя е моята звезда,
Тя е моето момиче,
Тя е всичко на света.                                                                                                                                                                                

Тя е щастие и радост,
Тя е мойта дъщеря,
Тя е цялото богатство
Което имам аз сега.

 

06.11.2018 год
К. Николова

© Кармен николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??