Тя е малка и красива,
Тя е моята звезда,
Тя е моето момиче,
Тя е всичко на света.
Тя е щастие и радост,
Тя е мойта дъщеря,
Тя е цялото богатство
Което имам аз сега.
06.11.2018 год
К. Николова
© Кармен николова Всички права запазени