... И раздели се Сърцето от Разума...
Разумът казва -"Мрази!"
Сърцето нашепва -"Люби!"
Разумът казва - "С друг заживей!"
Сърцето нашепва - "Не смей!"
Разумът казва - "Не чакай!"
Сърцето нашепва - "Изчакай!"
Той продължава - "Недей го мисли!"
Сърцето обаче ми казва - "Боли!"
Разумът казва - "Избърши тез сълзи!"
Сърцето нашепва - "Поплачи, поплачи!"
Разумът казва - "И така до кога?"
Сърцето нашепва "До смъртта, до смъртта..."
© Дева Тарейн Todos los derechos reservados