30.08.2011 г., 12:41 ч.

Дилема 

  Поезия » Любовна
596 0 2

... И раздели се Сърцето от Разума...

 

    Разумът казва -"Мрази!"

    Сърцето нашепва -"Люби!"

    Разумът казва - "С друг заживей!"

    Сърцето нашепва - "Не смей!"

 

    Разумът казва - "Не чакай!"

    Сърцето нашепва - "Изчакай!"

    Той продължава - "Недей го мисли!"

    Сърцето обаче ми казва - "Боли!"

 

    Разумът казва - "Избърши тез сълзи!"

    Сърцето нашепва - "Поплачи, поплачи!"

    Разумът казва - "И така до кога?"

    Сърцето нашепва "До смъртта, до смъртта..."

© Дева Тарейн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??