25 jun 2014, 21:26

Дилема 

  Poesía » De amor
328 0 0

От въздуха енергията ти вдишвам,
глава полагаш нежно на гърди ми.
Целувка, само миг и те издишвам,
желанията често са неизпълними...

 

Дали е избор, щом мъничко боли?
Сърцето пак със разума се бори.
Дилемата човешка, кой ще победи?
Всеки сам на себе си да отговори...

© Красимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??