Jun 25, 2014, 9:26 PM

Дилема 

  Poetry » Love
327 0 0

От въздуха енергията ти вдишвам,
глава полагаш нежно на гърди ми.
Целувка, само миг и те издишвам,
желанията често са неизпълними...

 

Дали е избор, щом мъничко боли?
Сърцето пак със разума се бори.
Дилемата човешка, кой ще победи?
Всеки сам на себе си да отговори...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??