25.06.2014 г., 21:26 ч.

Дилема 

  Поезия » Любовна
326 0 0

От въздуха енергията ти вдишвам,
глава полагаш нежно на гърди ми.
Целувка, само миг и те издишвам,
желанията често са неизпълними...

 

Дали е избор, щом мъничко боли?
Сърцето пак със разума се бори.
Дилемата човешка, кой ще победи?
Всеки сам на себе си да отговори...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??