21 oct 2009, 22:51

Диря 

  Poesía » De amor
616 0 1

 

В главата не звучат сонети снежни,

животът ми не е безкраен пир,

и Шекспир не реди за мене рими нежни,

и ни един поет за мен не се е бил.

 

И тебе не познавам, мили друже,

и бъдеще съвместно не градя,

във моя глас душевен все се вслушвам,

и той ми казва “Тръгвай пак на път”.

 

Не помня твоите прегръдки нежни,

ръката ми едва ли си държал,

по тези наши пътища безбрежни

едва ли твоят поглед върху мен е спрял.

 

Понякога обаче те сънувам,

обърнал си към мен очи,

ръката ми държиш и ме целуваш

и заедно със мен вървиш, вървиш.

 

 

© Енея Ендимион Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Красиво и нежно! Обикновено не правя такива коментари, но този път никаква критика не ми идва на ум Поздравления
Propuestas
: ??:??