25 may 2008, 9:39

Дишам 

  Poesía » De amor
803 0 16
 

Дишам. Отново в мен си ти

Искам. Отново имам мечти.

Тихо. Отново огън гори.

Леко. Отново сънят ми искри.

 

Тръгвам. Отново през твойта магия.

Тичам. Отново от вятъра пия.

С устни отново света ще открия.

Плътта му с красив аромат ще пропия.

 

Косите му с дихание пак ще докосвам,

очите му с видения ще омагьосвам,

дланите в дива жарава ще пламнат,

изгарящо мен ще поискат да грабнат.

 

Цветен, сънят ми пак ще искри.

Ще искам. Отново ще имам мечти.

Ще пия от огъня, а той ще гори

в мен, където отново си ти.

© Цвети Пеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??