Дишам. Отново в мен си ти
Искам. Отново имам мечти.
Тихо. Отново огън гори.
Леко. Отново сънят ми искри.
Тръгвам. Отново през твойта магия.
Тичам. Отново от вятъра пия.
С устни отново света ще открия.
Плътта му с красив аромат ще пропия.
Косите му с дихание пак ще докосвам,
очите му с видения ще омагьосвам,
дланите в дива жарава ще пламнат,
изгарящо мен ще поискат да грабнат.
Цветен, сънят ми пак ще искри.
Ще искам. Отново ще имам мечти.
Ще пия от огъня, а той ще гори
в мен, където отново си ти.
© Цвети Пеева Всички права запазени