16 nov 2013, 19:53

Дишам 

  Poesía » Otra
804 0 2

Събуждам слънцето (преди петлите)

и после го търкулвам по небето.

Разрошвам на рояци облаците

и птици, много птици в тях рисувам.

 

Целувам хоризонта (преди вълните)

и яхвам хребета на най-свирепата.

Догонвам влюбените чайки

и дълго, много дълго се любувам.

 

Потапям се дълбоко (преди делфините),

докрай, докато въздухът ми секне.

Преплувам после хоризонта

и първа слънцето целувам.

 

Весела ЙОСИФОВА

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??