21 jul 2017, 23:52

Дишам... 

  Poesía » De amor, Verso libre
700 1 2

 

 

Обичам това влюбено чувство

като луната, която обича морето,

като морето, което обича душата ти,

като земята, която обича стъпките ти,

като въздуха чист, който те изпълва 

само с допир, ласка, целувка

където диша моята прегръдка...

© Небе Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??